Επιστροφή/Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή να αλλάξετε το νούμερο ή το χρώμα. Η αλλαγή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μέσω του e-shop! Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με Speedex και είναι εντελώς δωρεάν! Παρακαλώ σημειώστε υπ’ όψιν Κυρίας Φανή Κούντιου.

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 231 1807099 ή στο e-mail info@sugarkids.gr.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (Δελτίο Επιστροφής) μαζί με το προϊόν και την απόδειξη λιανικής. Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών/καρτελακίων, απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.

Οι επιστροφές να γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

SUGAR KIDS, Νέος Μαρμαράς, Τ.Κ. 630 81, Χαλκιδική, Τηλέφωνο: 231 1807099, υπόψιν Κούντιου Φανή

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 231 1807099 ή στο e-mail info@sugarkids.gr. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, η SUGAR KIDS θα ενημερώσει την ταχυμεταφορική να επιστρέψει το δέμα στις εγκαταστάσεις της.